web dizajn


Ako želite da budete uspešni i jedinstveni u svetu poslovanja, potrebno je da svojom originalnošću i kvalitetom skrenete pažnju na sebe. Nudimo dizjan i izradu responsive web sajtova, odnosno web sajtova koji se prilagođavaju ekranima raznih veličina. Takođe u ponudi imamo i izradu WordPress i Joomla web sajtova.

dizajn web sajtova sunrise group
seo i analitika sunrise group

seo i web analitika


Pozicioniranje web sajta na internet pretraživačima, praćenje i analiza poseta na web sajtu. Imate sjajnu ideju za proizvod, uslugu ili ideju gde želite da vaša organizacija bude u budućnosti. Ostalo je naš posao. Mi ćemo vaše želje pretvoriti u stvarnost. Naš tim ce Vam pruŽiti vrhunsku i kvalitetnu uslugu.

online marketing


Bilo da posedujete postojeći biznis koji želite da učinite profitabilnijim, ili poslujete na tradicionalan način, a uviđate da Vam je potrebna strategija nastupa na Internetu ili ipak samo imate ideju da započnete Internet biznis – mi Vam možemo pomoći.

online marketing sunrise group
social media marketign sunrise group

marketing na društvenim mrežama


Glavne prednosti oglašavanja na društvenim mrežama se ogledaju u mogućnosti brzog i lakog prenošenja poruke ciljanom tržištu, mogućnosti preciznog takozvanog targetovanja ciljne grupe po geografskoj lokaciji, demografskim podacima i interesovanjima, mogućnosti određivanja učestalosti prikazivanja ovih poruka i mogućnosti praćenja detaljne statistike o broju dosegnutih korisnika.

web hosting


Da bi korisnici mogli videti neku web stranicu ona mora biti objavljena, odnosno web stranice moraju biti smeštene na web server. Uobičajeno je da taj zadatak za Vas obavi specijalizovani hosting provajder koji će Vaš web sajt smestiti na svoj web server i tako će on postati dostupan svim korisnicima u svakom trenutku.

Više informacija
hosting sunrise group
promo materijal sunrise group

izrada promotivnog materijala


Predstavite vaše poslovanje na pravi način. Prepustite profesionalcima da kroz svoju kreativnost iskažu sve prednosti vašeg biznisa. Nudimo dizajn i izradu video i štampanih reklama. Bilbordi, letci, vizit karte. Snimanje video reklama iz vazduha,montaza slike i zvuka, pisanje originalnih tekstova.

Cenovnik